• 0631973895
  • Verzending via PostNL
  • Diverse betaalmogelijkheden
  • info@creajess.com
  • 0631973895
  • Verzending via PostNL
  • Diverse betaalmogelijkheden
  • info@creajess.com

Winter spice geurkaars Tipo Design

€ 18,95

Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Onze winter spice geurkaars is speciaal samengesteld om het bekende rijke aroma op te roepen van enkele van de meest bekende kruiden die zowel in voedsel als in geur worden gebruikt in de wintertijden.

Door de intense heerlijke geur van kruiden mix, wordt de winter spice geurkaars veel geassocieerd met de herfst en winter tijden. Bergamot, gember, sinaasappelschil en eucalyptus zijn de geuren die het meest worden uitgesproken als je kaars begint te branden. Vervolgens wordt de geuren versterkt door lichte ondertonen van kruidnagel, anijs en kaneel.

Met deze geurkaars maak je de koude avondjes net even wat leuker en wat warmer. Dus de perfecte geur voor een avond opgerold in de knusse warmte van thuis

Winter spice geurkaars noten:
De topnoten:bergamot, sinaasappel schil, eucalyptus.
De midnoten:kaneel, kruidnagel, anijs.
De basisnoten:musk, cardamom, vanille.

Brandtijd gemiddeld 40-45 uur


Onze houten lont zorgt voor een strak en moderne uitstraling, samen met het zachte knettergeluid waar houten lonten om bekend zijn. Voor ons doet het denken aan een mini- houtvuur die een heerlijk geur geeft. En met de mooie flikkering van de vlam is er niets gezelliger dan op een donkere avond, alleen, met je vrienden of geliefden een kaars met houten lont aan te steken.

Onze geurkaarsen branden niet alleen mooi op, maar behouden tot aan het einde hun heerlijke geur.
Wij gebruiken top kwaliteit geuroliën.
Onze geuroliën zijn vegan friendly, Cruelty Free en CMR and Phthalate Free.
Al onze geurkaarsen zijn van hoge kwaliteit en speciaal ontworpen met een uitstekende geurafgifte, wat betekent dat je geurkaars, zijn heerlijk geur blijft afgeven zelfs als het niet brandt.
Al onze kaarsen zijn ambachtelijk gemaakte luxe kaarsen en worden met de hand gegoten.Foto's Tipo Design, Groningen